28 abr 2007

QUINA PANDA MÉS XUNGA

27 de maig, eleccions!!! ole, ole. A Barcelona, igual que a molts llocs, jo les suprimiria. I per què? perquè com sempre guanyaran els mateixos dropos de sempre: Hereu (de Clos) i companyia, quin trio calavera que formen!! Com sempre, tornarem a tenir 4 anys més de involució a Bacrelona, una ciutat que creix en gratacels proporcionalment a la merda dels seus carrers.

I és que amb el pas dels anys l'Ajuntament (Ashuntament, com diria el populista barat) de la meva estimada ciutat s'ha convertit en una gàbia de tritons on es barallen a veure qui és més "del barri" i més proper al poble. Realment les alternatives al PSC no són per estar tocant la mandolina eufòricament fins les 7 del matí:


1. a la progre-mega-xupi d'esquerres (i ecologista, ojo) ja fa temps que l'hem clitxat (això d'esquerres i ecologista ja no ens ho creiem).

2. El senyor director del zoo no ha acabat de situar-se mai, ell només sap que va de tant en tant a l'Ajuntament, a veure si el seu despatx està en ordre o si li toca fer alguna inauguració.

3. l'amic de l'Abelló frega cada dia el ridícul amb el seu intent de populisme barat que no cola ni amb Loctite. Hauria d'acomiadar a l'inventor de la poma com a símbol de la seva campanya, un símbol prou inútil i estúpid.

4. L'Albertito...bé, l'Albertito, el tonto del poble, ja no sap com treure vots, es diu que va ser vist l'altre dia a les 5 de la nit "cercant" vots als contenidors de vidre.

5. La nova de Ciutadans...no calen comentaris, és Ciutadans.

Amb tot, els que fan ús del vot útil ja es poden quedar a casa el proper 27 de maig. De vegades em pregunto com Barcelona, sent el que ha estat històricament (una ciutat inconformista) no reacciona contra aquesta panda de sangoneres amb corbata i ulleres de pasta.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Vaja, ja que no ho dius clar jo ho diré jo;

Portabella,
esnifa a Ciutat Vella!


Imma Mayol llei antiterrorista! ( Que ICV provi la seva medicina)

Anónimo dijo...

Per si no t'ha arrivat, el xoan i la progre-mega-xupi havien d'anar a la facultat d'història de la U.B. i han acabat desistint per les pressions de grups d'estudiants... Ja no cola!

TeresaLT dijo...

A qualsevol altra comunitat les coses lluny d'estar millor, també estan molt xungues...

Si jo pogués votaria al meu professor d'Infografisme, perquè com ell mateix diu "és un crack"!

Lluc Salellas i Vilar dijo...

Xiquet del Turonet, gran definició del que és la política municipal a BCN. Jo aplicaria els seus logos i posaria coses com BCNeta de polítics, o Barcelona posa't guapa, expulsa els xupòpters,....

bé,...també cal dir que hi ha llocs on es fan candidatures municipals que valen més la pena. De fet, d'entre totes les eleccions, les municipals en pobles i ciutats petites són les úniques que valen la pena,....

Anónimo dijo...

Lucacs, no estaràs fent publicitat de la candidatura del CUP pel teu poble, no????

Lluc Salellas i Vilar dijo...

NOooooooooooooooooooooooo!!!!

Anónimo dijo...

Totalment d'acord.
Aquestes eleccions són una "tomadura de pelo" en tota regla. Millor tocar la mandolina (o fer reversions dels beatles)fins les 7 del dematí.

Russiu

Anónimo dijo...

Totalment d'acord.
Aquestes eleccions són una "tomadura de pelo" en tota regla. Millor tocar la mandolina (o fer reversions dels beatles)fins les 7 del dematí.

Russiu