13 may 2007

ACTUALITAT RABIOSA (i els Beatles molen molt)

Després de mesos d'exhaustiu estudi arribo a una conclusió: és incòmode llegir el diari a una barra d'un bar. Els elements incòmodes són:





1- Utilitzar la barra del bar com a suport per llegir és imposible, ja que aquesta és molt estreta i et queda més mig diari fora de la barra, per la qual cosa el paper no s'aguanta i l'has d'aguantar amb una mà.


2- Així, ja tens una mà menys, et queda només una, que la sols utilitzar per aguantar el cigarro. Idò? què fas amb la cervesa? no et queden mans! una de dos: per poder beure una mica o alliberes la mà que aguanta el diari o deixes el cigarro al cendrer, que sol estar molt lluny degut a que el diari ocupa molt d'espai (per cert, no hi ha cosa que faci més ràbia que veure un cendrer ple de restes de sobres de sucre o de paperets).

3- La logística de les cames també és força complicada. Les barres no solen tenir espai per col·locar les cames, així que t'has de posar de costat (amb la qual cosa llegeixes el diari girat i acabes amb mal de coll) o poses les cames perpendiculars a la barra. Aquesta última posició també és força incòmoda, ja que per física t'has d'allunyar una mica, i, per tant, és complicat llegir la lletra petita.



4- Pels que deixem tots els "bàrtulos" a la barra, ja sigui paquet de tabac, encenedor, mòbil i rellotge (en el meu cas) ens falta espai per col·locar tot això es necessita un espai que la barra no et pot donar.

5- Els tamborets solen tenir la barra per recolzar els peus massa baixa, una cosa molt incòmoda (personalment prefereixo que estigui una mica més alta) i molts tamborets tenen una mini barra per reposar l'esquena que es clava a tota l'esquena.

8 comentarios:

Lluc Salellas i Vilar dijo...

doncs company hei..... el meu espai preferit d'un bar és la barra.

1-És on vius l'ambient del bar
2-És on hi ha els palillus "àlies escuradents"
3- Controles tot el que i el qui passa
4-Et fas col·lega del barman que més endavant et farà rebaixes
5-Taques el diari com tothom
6- Espero que facis un powerpoint ben bonic

fins demà

Anónimo dijo...

Garriduuuu!

Gran festa la del divendres! En vull més!
Uoooo, uooo, uoooooo!

I, sí, llegir el diari als bars... incomodíssimmm.

Petons.

Russiu

Jusephus dijo...

Conclusió de la tesi: deixa de fumar.

Abd el Krim dijo...

O deixa de llegir el diari, que no diu més que collonades...

Ja saps que com un bar amb TV on la clientela mira apasionadament la "telebasura" o els concursos no hi ha res.

Anónimo dijo...

Passa't als tabloides de calitat, deixa els cigarros, obre les cames, tira el mòbil i allarga't les cames... No abandonis les barres dels bars, lloc fundacional de la filosofia contemporània!

Eulàlia Sánchez dijo...

Això passa perquè ets un consumista i fas mil coses a la vegada. Gaudeix de cada cosa a cada moment. La barra del bar és el millor lloc per compartir amb la rossa que mai t'abandona, l'Estrella. Així que deixa el diari per a un altre moment joder

Jusephus dijo...

Es pot saber perquè coi el teu indicador de localitzacions de visitants margina Ivars d'Urgell i en canvi permet Azuqueca de Henares i Hoofdorp!!??!

Anónimo dijo...

Si no em dones un mail que suporti molts arxius, tipu gmail o hotmail, no t'ho puc enviar my friend.

Per cert, el Cmença la festa ok?

Ptóoo

Russiu