21 may 2007

ACTUALITAT RABIOSA 2 (i els Beatles segueixen molant...)

Està molt bé anar caminant amb la música posada mirant el terra sense pensar en res. Et dóna la oportunitat de fixar-te en la quantitat de restes de xiclets que hi ha a les voreres o la quantitat de cigarros apagats.


També pots observar la quantitat de tapes de l'aigua, el gas o l'electricitat. AGBAR, FECSA, etc. He comptat en uns quants trams de carrer de l'Eixample i a cada tram hi ha una mitjana de 20 tapes d'aquestes (no sé el nom concret). Concretament al tram esquerre (mirant cap a la muntanya) d'Aribau entre Aragó i València n'hi ha fins a 30 "aparatus" d'aquests. Calculeu el total de coses d'aquestes a la ciutat.

4 comentarios:

Lluc Salellas i Vilar dijo...

em sap greu que tinguis escuts d'equips cutres que encara han d'aprendre a jugar a futbol en el teu bloc. Espero que entenguis que sempre sereu un equip de tercera,....hehehehe


salut

Anónimo dijo...

Casundena!!!!, riuré molt quan el Girona es quedi a tercera aquest any i nosaltre pugem!!!!

A Sabadell, som del Sabadell

Jusephus dijo...

Qui no és d'Ivars d'Urgell,
es fustiga sent de Sabadell.

A la parada del metro d'Arc de Triomf sortida amb Nàpols hi ha una tapa de claveguera amb la falç i el martell. I no pas dibuixada amb graffiti, no. Tota ella és una peça de ferro unida a la tapa. Com ha de ser.

Anónimo dijo...

En jusephus ha començat a tunejar el mobiliari urbà, amagueu les criatures!
Si que tens poca feina, no Garrido?