18 abr 2008

SUPER GUAY

Actualment està de moda que et titllin de "ecocriminal" (jaaarrrr!!!), és a dir, un subkecte que no fot res per respectar el medi ambient: ni recicla, ni utlitza paper reciclat ni, per suposat, utilitza els seus excrements per produir alguna cosa mega progre...en definitiva, un subjecte digne d'injecció letal.

Potser haríem de repassar conceptes, començant pel mateix terme "ecologisme", un concepte totalment inviable en una societat, com la nostra, que es basa econòmicament en l'ús i abús extrem dels recursos naturals. però el problema potser no és l'economia, sinó el cap.

Ja fa segles i segles que l'home que en diem occidental (d'altra banda on és l'Occident si la terra és rodona??) ha deixat de respectar la natura...des que la nostra estimada cultura va aprendre a desvincular-se espiritualment de la natura (és a dir, va deixar de considerar-se part d'ella per passar a pensar que la podia dominar) hem deixat de respectar el que ara anomenem medi ambient.

per la qual cosa, i pensant que un tal Al Gore té un negoci entre mans amb alguns xanxullos "ecologistes", em nego a ser "ecologista", i més quan per campanya electoral els d'Iniciativa envien els papers no reciclats.

1 comentario:

Anónimo dijo...

I am reading this article second time today, you have to be more careful with content leakers. If I will fount it again I will send you a link